Descargar EBOOK La pedra insolita autor ANNA VILA gratis online


Descargar EBOOK La pedra insolita autor ANNA VILA gratis online Título Del Libro: La pedra insolita
El tamaño del archivo: 35.80 Mb
El autor del libro: ANNA VILA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: METEORA
ISBN 13: 9788495623898

Read full description of the books:«A finals d’estiu del 2007, la Sandra, una noia de trenta-sis anys amb paràlisi cerebral, va començar a pintar pedres imitant els nens que feien paradeta al passeig d’Altafulla. Al mateix temps, jo, la seva mare, feia fotografies d’aquelles pedres amb fons diferents, buscant la màxima harmonia per a les pedres que la Sandra anava pintant. El resultat eren uns quadres fantàstics que ben aviat van començar a despertar la curiositat de molta gent. Des d’aquell moment, les pedres de la Sandra han anat fent el seu camí… Si en algun moment, al llarg de la vida de la Sandra, algú ens hagués insinuat que arribaríem a fer un projecte comú com el que teniu avui a les mans, de ben segur que l’hauríem pres per un eixelebrat. Però al costat de la Sandra hem après que la paraula impossible no existeix i allò que ens semblava inabastable algunes vegades es fa realitat.»
Anna Vila, del pròleg del llibre.
«Ja fa temps que havíem parlat de la possibilitat que jo escrivís uns textos per a les pedres de la Sandra i de fer-ne un llibre. De sobte, he recordat que, dins la meva obra, he recorregut més d’una vegada al haiku i a la tannka, aquestes formes estròfiques de la poesia japonesa que, en unes poques síl·labes (disset per als haikus i trenta-una per a la tannka), permeten de donar una impressió sintètica o crear una imatge a partir d’un estímul que, en aquest cas, serien les pedres de la Sandra.»
Feliu Formosa, del pròleg del llibre.


El autor es ANNA VILA escribió un interesante libro titulado La pedra insolita. El libro de la publicó la editorial METEORA, y en este momento por el libro de La pedra insolita PDF ISBN (9788495623898) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La pedra insolita EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANNA VILA, que te pueden gustar, igual que el libro de La pedra insolita EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La pedra insolita EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La pedra insolita PDF
Descargar en EPUB La pedra insolita EPUB
Descargar en DOC La pedra insolita DOC
Descargar en TXT La pedra insolita TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La pedra insolita


Alejandro

Un libro que no deja tras de sí nada, ni los sentimientos, ni pensamientos

Lucia

De disgusto antes de que el rapto!

Nicolas

El mejor entre los ordenadores portátiles

Lucia

Es un libro que vale la pena leer!
Añadir comentario
Descargar EBOOK La pedra insolita autor ANNA VILA gratis online

PDF: la-pedra-insolita.pdf La pedra insolita PDF
EPUB: la-pedra-insolita.epub La pedra insolita EPUB
DOC: la-pedra-insolita.doc La pedra insolita DOC
TXT: la-pedra-insolita.txt La pedra insolita TXT